sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Värillä on väliä

Taidan sittenkin olla kapinallinen vaikka luulin jo kasvaneeni aikuiseksi. Nuorempana pukeuduin tarkoituksellisesti mustiin pillifarkkuihin kun Levi´s 501 oli muotia. Mitenkään kovin radikaalisti en kuitenkaan ole massasta poikennut, mutta olen yrittänyt valtellä trendejä. En esimerkiksi osta merkkivaatteita, en ainakaan merkin takia. Jostain mielijohteesta muutama vuosi sitten ostin Burberryn aurinkolasit ja käyttämättähän ne on jääneet. Ehkä käytän niitä sitten kun Burberry on totaalisen out?

Seurasin pari viime vuotta kuinka keltainen väri piristi sisustuksessa. Luulin keltaisen kauden olevan ohi ja kaivoin kaappieni kätköistä keltaiset verhot mitkä ripustin keittiön ikkunaan. Ja sitten yhtäkkiä keltainen onkin tämän kevään väri niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa. Huhhuh. Tunnen itseni huijatuksi!

No minäpä alan sitten tykkäämään turkoosista kun mies kerran osti uudet verhotkin. Suunnittelin mielessäni jo vaikka mitä kunnes turkoosia on nyt alkanut tupsahdella eteeni siellä sun täällä. Viimeinen niitti oli kun pihallamme pikkupojat potkivat turkoosia jalkapalloa. Ei voi olla todellista. No petroolinsininen on ainakin out. Vai onko?

2 kommenttia:

  1. Mie kans tykkäsin keltaisesta pari vuotta sitten älyttömästi ja tykkään yhä, mutta esimerkiksi keltaiset kaivo - verhot myin, kun ne eivät ikkunaan menneet. Mintunvihreä on nyt se mun juttu, onkohan se muotia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. En yleensä ole vihreän ystävä, mutta ilmeisesti nuo pastellisävyt jaksaa olla pinnalla ainakin vaatetuksessa näin keväisin. Ehkä siis mintunvihreäkin.

      Poista

Ilahduta kommentilla, jookoskookos!