keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Mustan määrä on vakio

Ja pari kuvaa kodistani. Näkymä, josta pidän ja jota muut perheenjäsenet inhoavat.


Mustaksi maalattu tv-taso kaikkine mustine laitteineen sai seuraksi mustan norsun, minkä siirsin pitkästä aikaa esille. Kaiuttimen yläpuolella olevan grafiikanvedoksen bongasin kierrätyskeskuksesta. Paperi on pahasti kellastunutta, mutta eipä se minua haittaa. Mielestäni tässä saa näkyä ikä. Tekijästä ei ole tietoa. Tv-tason ostin myös käytettynä. Maksoin siitä peräti 5 euroa. Koivuviilutetun tason lakkapinta oli erittäin huonokuntoinen, mutta näinkin tämän heti mustana. Taso on notkahtanut keskeltä, laatikot eivät enää aukea kunnolla ja luultavasti joku päivä televisio putoaa nenälleen lattialle. Sitä päivää odotellessa.


Siirsin rehun eteiseen ja makuuhuoneesta kynttilänjalat olkkarin puolelle. Etsin turkooseja kynttilöitä enkä löytänyt edes mustia, joten tyydyin violetteihin. Ja ne on oikeastaan aika kivat. Kynttilöille piti saada hieman korkeutta lisää, joten alla oleva kirjapino kasvoi vielä Maailman taiteen historialla.


Ja se rehu. Se on nyt eteisessä ja luo hassusti ahtaaseen tilaan aulamaista tunnelmaa, joka välittyisi ehkä paremmin jos olisin kuvannut tämän ulko-oven suunnalta. Ehkä ensi kerralla sitten. Tuo kapea kudonnainen aivan kuvan oikeassa reunassa on opiskeluajoiltani. Se on nyt jonkin aikaa toikkunut tuossa keittiön ja tyttären huoneen ovien välissä, mutta luultavasti siirrän sen pian pois. Sininen ei edelleenkään ole minun väri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentilla, jookoskookos!