torstai 29. toukokuuta 2014

Tunneryöppyjä

Hormonikorvaushoidon aloittamisen jälkeen elämä ei ole enää ollut tasapaksun tunteetonta. Tunteet heilahtelevat vähän turhankin nopeasti rakkaudesta raivoon. Pääasiassa ne kuitenkin pysyttelevät siellä kiukustumisen, raivon ja turhautumisen puolella. Ihan pienetkin asiat ärsyttävät. Toiset ihmiset varsinkin. Itkukaan ei ole kaukana. Kahden viime päivän aikana olen kahteen kertaan ollut vähällä ottaa lopareita töistä ihan vain siksi, että esimiehelläni ei ole esimiestaitoja. Yritä siinä sitten antaa itselleen anteeksi ja olla itseään kohtaan lempeä. Saati huomioida muuta ympäristöä positiivisessa hengessä.

Pelkään hieman itsekin itseäni.

.....

Sisko-sisilisko muutti Helsinkiin ja aloitimme pienen yksiön sisustamisen. Tämä nykyinen asunto on väliaikainen kesäkoti. Syksyllä sisko muuttaa toiseen paikkaan. Väliaikaiskodissa on sisustuskin väliaikaista. Jokunen säilytyskaluste pitänee kuitenkin hankkia.







2 kommenttia:

  1. Vau! Onpas hienon värinne Moccamaster!
    En itse edes juo kahvia, mutta tuollainen olisi aika hieno väripilkku :)
    Vieraita varten kuitenkin kun on kahvinkeitin olemassa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostimme tuon Moccamasterin siskolle ylioppilaslahjaksi. On aivan siskon värinen. Itsekin olen lopettanut kahvin juomisen ja mies valmistaa oman kahvinsa AeroPressillä. Kahvinkeitin on meillä nostettu kaappiin suojaan pölyyntymiseltä. Sitä tarvitaan nykyään ehkä kerran vuodessa.

      Poista

Ilahduta kommentilla, jookoskookos!