torstai 17. huhtikuuta 2014

Maali- ja lankavarastojen tyhjentämistä

Keittiöstä tuli kiva.


Lopulta tulin ostaneeksi vain pohjamaalin, ohenteen ja hiomapaperia. Muut maalit löytyivät ennestään kellarista. Rempan kustannukseksi jäi siten reippaasti alle 100 euroa vaikka laskee vanhat maalitkin mukaan. Edullinen uudistus siis.Vielä puuttuu silikonit, mutta ei sekään paljoa kustanna. Olen tyytyväinen.

Sain myös valmiiksi tyttärelle toivomansa pitsitopin. Siitäkin tuli oikein kiva.


Ja virkkaaminen on jatkunut pikkuisilla puhdistuslappusilla. Hauskannäköisiä ja valmistuvat nopsaan. Iloitsen myös siitä, että pian ei tarvitse ostaa pumpulia meikin poistamiseen. Puhdistuslappuset voi näppärästi pestä pesukoneessa pyyhepyykin seassa. Lappusia varten en ole erikseen ostanut lankaa, vaan käytän jo ennestään ostettua kaapista löytynyttä puuvillalankaa, mille ei oikein muutakaan käyttöä löytynyt värinsä vuoksi.


Olipa siis viimein minunkin aika herätä vastuulliseen kuluttamiseen. Pohdiskelen mistä ostamani tuotteet ovat kotoisin, millaisissa olosuhteissa valmistettu ja mitä mahtavat pitää sisällään. Tarvitsenko tuotetta oikeasti ja mikä sen elinkaari on. Kemikaalikuormaa vähentääkseni olen alkanut ostaa luonnonkosmetiikkaa sitä mukaa kun vanhat tuotteet loppuvat. Olen myös yrittänyt puhua tytärtäni mukaan ja osittain hänkin on tiedostanut asian.

2 kommenttia:

  1. Aivan mieletön toppi! Ja kaunis muutos keittiössä! Tuota tiedostavaa kuluttamista minäkin koitan miettiä. Luomua ja kierrätystä koitan suosia, mutta varaa olisi kyllä kovasti petratakkin. Oikein kivaa pääsiäistä! :)

    VastaaPoista

Ilahduta kommentilla, jookoskookos!